www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2019. január KSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCs Aktuális program:
2019.01.19.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

PASSPORT CONTROL HÍREK

2008.11.23.

KÖZÉPISKOLAI BEVETÉSEN A PASSPORT CONTROL


A MEDIAWAVE Passport Control legénysége mobil kiállítással, filmvetítéssel és koncerttel mutatta meg magát középiskolai fiataloknak, felhívva figyelmüket a nemzetközi összművészeti fesztiválon és műhelymunkákon való részvétel lehetőségeire művészként és szervezőként is. A Passport Control turné első állomása a győri Krúdy Gyula Gimnázium, Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola volt.

 

A november 21-i rendezvény bevezetőjében Varjú Nándor, a Rómer Ház és a MEDIAWAVE szervező-munkatársa köszöntötte a fiatalokat, majd rögtön át is adta a terepet  a Passport Control zenei workshopjának és a MEDIAWAVE Fesztivál résztvevőjének, a győri Colombre Band zenekarnak. Saját dalaikból álló 40 perces műsoruk sikert aratott a fiatalok között, közülük többen már visszatérő vendégei a zenekar Rómer Házban működő klubjának.

 

A koncert után Varjú Nándor ismertette meg a gimnazista érdeklődőket a Passport Control és a MEDIAWAVE Fesztiválok filmes-, színházi-, zenei- és fotós művészeteket átölelő és összekötő eddigi eredményiről, sikereiről és terveiről. A fiatalokat párhuzamosan szólaltatta meg résztvevő művészként és szervező-munkatársként is, hiszen lehetősége van minden aktív és tehetséges érdeklődőnek, hogy részt vegyen a fesztivál munkájában.

 

A Mediawave.hu honlap megismertetésétől, a fesztivál legérdekesebb filmjeinek levetítéséig, mindenről szó volt a sikeres bemutatón, amely az első volt a középiskolai bemutatók sorában. A következő állomás a győri Révai Miklós Gimnázium lesz.

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK